Hoe pas ik mijn profiel aan?

Het profiel van je Squla in de klas account kan je aanpassen door te klikken op de knop “Mijn profiel” en vervolgens te klikken op “Bewerk profiel”. In je profiel kan je de nickname, wachtwoord, naam, e-mailadres en het groepsniveau van je account aanpassen.

Let op: Het is via je eigen profiel niet mogelijk om het groepsniveau van de leerling accounts aan te passen. Dit kan natuurlijk wel door het profiel van de leerling aan te passen.