Leerlingen verplaatsen naar een andere klas

Middels de klassencode van je klas, kun je eenvoudig leerlingen toevoegen aan je klas of overzetten naar andere klassen binnen je eigen account of een account van een collega.

De klassencode kun je vinden door te klikken op de knop “Mijn klassen” en daarna op de naam van de klas.

Links boven aan in het blauwe kader, vind je onder de naam van de klas de klassencode. Deze code kan je aan collega’s geven zodat zij de klassencode kunnen invullen in het profiel van de leerling die je wilt overzetten.

Mocht je een leerling willen overzetten naar een klas van een collega, dan kan je de klassencode van de klas van je collega invullen in het profiel van de leerling.

Kom je er niet uit? Dan kun je een mail sturen naar klantenservice@squla.nl. Wij helpen je dan graag verder!

Tags: klascode, klassencode, leerling verplaatsen