Een leerling verwijderen

Je kunt een leerling uit je klas verwijderen door naar 'Klassen' te gaan, op de naam van de klas te klikken, daarna op de naam van de betreffende leerling te klikken en vervolgens te klikken op de knop 'Profiel'.

Het profiel van de desbetreffende leerling is nu te zien. Je kunt de leerling verwijderen door te klikken op de optie 'Verwijder leerling account'. Deze optie staat onderaan het profiel (na het blok van de avatars) van de leerling.