Een leerling verwijderen

Je kunt een leerling uit je klas verwijderen door in te loggen op je Squla in de klas account en daarna op de knop 'Leerlingen' te klikken. Zoals aangegeven in deze schermafbeelding.

​​

De leerling verwijder je door op de naam van de leerling te klikken, vervolgens op de knop 'Profiel' te klikken.

Het profiel van de desbetreffende leerling is nu te zien. Je kunt de leerling verwijderen door op deze pagina naar beneden te scrollen en te klikken op de optie 'Verwijder leerling account'. Deze optie staat onderaan het profiel (na het blok van de avatars) van de leerling.

Mocht je nog vragen hebben over je Squla in de klas account of over het verwijderen van leerlingen, dan ontvangen wij graag een e-mail van je. Deze kun je sturen naar klantenservice@squla.nl.

Tags: Squla in de klas