Ik hoor geen geluid op de app (iPad)

Wij werken met een andere audio outlet dan de gemiddelde app, daarom kan het goed zijn dat je andere apps wel kunt horen. We hebben de app onlangs helemaal binnenstebuiten gekeerd en we zijn erachter gekomen dat het ontbreken van het geluid vaak aan de audio instellingen van de tablet ligt.

Het is van groot belang dat, als je de audio instellingen wijzigt, je de instellingen van de beltoon wijzigt. Dit is namelijk de audio outlet waar wij mee werken en dus ook de outlet die aangepast moet worden om weer geluid te horen.

Probeer één van deze oplossingen:
* ga naar de beltoon van jouw iPad via instellingen --> geluiden, kijk hier hoe het volume staat ingesteld
* zit er een schuifje op de zijkant van de iPad? En is de ruimte achter dit schuifje oranje? Zodra je het schuifje hebt verschoven heb je geluid
* geen schuifje? Swipe dan van boven naar beneden (menu zaklamp/vliegtuigstand etc.) en kijk hier of de beltoon uit staat.