Het geluid van de Squla app doet het niet op mijn iPad. Wat nu?

We hebben gemerkt dat wanneer de 'beltoon' van de iPad/iPhone uitstaat, dat het geluid van onze app het niet doet.

We willen je daarom vragen om even op de home-knop van je apparaat te klikken en daarna vanaf de onderkant van het scherm met je vinger naar boven te vegen. Als we dit op onze iPad doen, dan zien we dit menu verschijnen:

In dit scherm dien je te vinden dat het geluid aan staat, wat wordt weergeven naast de helderheid. Daarnaast dient de icoon voor de beltoon als volgt te worden weergeven, zonder rood of doorkruist te zijn. Dit icoon is omcirkeld in de afbeelding.

Zou je, wellicht overdadig, ook nog willen controleren of het geluid van de iPad aanstaat? Dit kun je regelen met het schuifje aan de zijkant van je apparaat.

Nog steeds geen geluid? Dan ontvangen we graag een afbeelding van het menu dat je ziet wanneer je van de onderkant van je scherm naar boven hebt geveegd. We kijken dan even met je mee. Je kunt de afbeelding sturen naar klantenservice@squla.nl

Tags: geen geluid, geluid doet het niet, squla app