Waar kan ik mijn munten inwisselen?

Door op Squla te oefenen kun je muntjes verdienen. Hoe meer oefeningen je doet, hoe meer muntjes je verdient!

De muntjes kun je inwisselen voor fysieke en digitale cadeaus zoals bijvoorbeeld een cadeaukaart of één van onze schattige en stoere papieren dieren!

De cadeautjes kan je bekijken en bestellen in onze cadeaushop. De cadeaushop vind je door te klikken op het cadeaukraampje.

Nadat je de bestelling hebt geplaatst gaan wij onze uiterste best doen om het zo snel mogelijk te versturen.

Tags: cadeaushop, cadeaukaarten, Intertoys, munten