Hoe kan mijn kind het profiel van zijn/haar Squla-account wijzigen?

Kinderen kunnen hun eigen profiel wijzigen vanaf groep 4. Voor kinderen uit lagere groepen is dit niet mogelijk.

Log in via leukleren.squla.nl met de nickname van je kind. Klik rechtsboven in je account op de avatar. Je kunt hier het groepsniveau aanpassen. Klik op 'Mijn profiel' en 'Bewerk profiel' om andere wijzigingen door te voeren, zoals de naam, de nickname of de school.

Via de Squla-app is het alleen mogelijk het groepsniveau of de avatar (het plaatje) te wijzigen. Klik hiervoor op de avatar rechtsonder in beeld.

mceclip3.png    mceclip4.png

Kom je er niet helemaal uit? Dan kun je altijd een mail sturen naar klantenservice@squla.nl. We helpen je graag verder.

Tags: profiel, aanpassen, wijzigen