Hoe kan ik mijn nickname veranderen?

Als je via leukleren.squla.nl inlogt op je Squla-account, kun je je nickname wijzigen via het profiel van je account. Deze vind je onder de avatar (profielplaatje) van jouw Squla-account. Zoals hieronder weergegeven.

Jouw nickname kun je wijzigen door te klikken op 'Bewerk profiel' en daarna op de knop 'Login'

Op de pagina 'Account en instellingen' kun je je naam, je adres en je school wijzigen. Deze wijzig je door op de knop 'Mijn profiel' te klikken.

Lukt het niet om je nickname te wijzigen? Laat ons dit dan even weten door een e-mail te sturen naar klantenservice@squla.nl.

Tags: nickname veranderen, profiel