Wijzigt het groepsniveau automatisch aan het begin van het schooljaar?

Het groepsniveau wordt ieder schooljaar niet automatisch aangepast. Jullie kunnen het groepsniveau daarom zelf aanpassen via het profiel van de leerling op het kindaccount of het ouderaccount.

Op het kindaccount kan het groepsniveau worden gewijzigd via het profiel. Op onze website staat deze rechts bovenaan het account en op de app vind je het profiel onderaan het scherm.

Tags: instellen groepsniveau, nieuw schooljaar