Wijzigt het groepsniveau automatisch?

Het groepsniveau wordt ieder schooljaar niet automatisch aangepast. Jullie kunnen het groepsniveau daarom zelf aanpassen via het profiel van de leerling op het kind account of het ouderaccount.

Op het kind account kan het groepsniveau worden gewijzigd via het profiel. Op onze website staat deze rechts bovenaan het account en op de app vind je het profiel onderaan het scherm.

In het ouderaccount kun je de groepsniveau van het account van je kind aanpassen door te klikken op de naam van je kind, daarna op "Profiel" en vervolgens te klikken op "Bewerk profiel".