Hoe pas ik het groepsniveau aan?

Het groepsniveau van het account van je kind kan je te allen tijde aanpassen via je ouderaccount. Dit doe je als volgt:

• Log via leukleren.squla.nl in op je ouderaccount
  • Zodra je bent ingelogd, klik je op de naam van je kind
  • Klik op “Profiel” en vervolgens op “Bewerk profiel”
  • Nu kan je het groepsniveau en het profiel van je kind wijzigen.

De klas past zich niet vanzelf aan na de zomervakantie. Let er daarom op dat, als je kind is overgegaan na de zomervakantie, dat je het groepsniveau ook aanpast. Wil je dat je kind op een ander groepsniveau (groep hoger of lager) oefent dan kan dat uiteraard ook gewoon!

Momenteel hebben wij nog niet de mogelijkheid om het niveau per vak aan te passen. Er is echter wel veel vraag hiernaar dus hebben wij het meegenomen in de toekomstplannen voor Squla.