Kan ik Squla voor een maand proberen?

Het is op Squla niet mogelijk om een proeflidmaatschap af te sluiten. Wel bieden wij op onze halfjaar - en jaarlidmaatschappen een tevredenheidsgarantie van 30 dagen. Ook kan je Squla testen via de 'Probeer' knop op onze homepage.

Indien je na het aanschaffen van een halfjaar of een jaarlidmaatschap niet tevreden bent met Squla, dan kan je tijdens de eerste 30 dagen van je lidmaatschap contact met ons opnemen. Wanneer je besluit op te zeggen storten wij je het volledige aankoopbedrag terug.