Hoe meld ik een extra kind aan voor Squla?

Heb je al een kind aangemeld voor Squla, maar wil je een tweede kind lid maken? Via je ouderaccount kan je een extra lidmaatschap met korting afsluiten.

Je kunt inloggen met de nickname van je ouderaccount. Heb je het wachtwoord niet meer? Dan kan je deze hier wijzigen.

Ben je ingelogd op het ouderaccount via de website? Mooi! Klik dan nu op de knop “Maak extra kind lid”. Hier kan je het gewenste lidmaatschap selecteren en afsluiten.

Nadat je het extra lidmaatschap heb betaald kan je kind meteen aan de slag. Alvast veel oefenplezier toegewenst!