Hoe meld ik mijn kind aan voor Squla?

Welkom! Een lidmaatschap aanschaffen is heel eenvoudig. Ga naar onze bestelpagina en kies het gewenste lidmaatschap.

Wil je meerdere kinderen tegelijkertijd aanmelden voor Squla? Dat kan met onze familiekorting! Tijdens de bestelling kan je maximaal drie kinderen aanmelden.

Nadat je een lidmaatschap hebt afgesloten, krijgt je per e-mail de inlogcode van het ouderaccount toegestuurd. Bewaar deze goed, want het met het ouderaccount kan je het lidmaatschap beheren en ook weer opzeggen!

Wil je een vierde kind aanmelden, dan kan je een extra lidmaatschap met familiekorting afsluiten via het ouderaccount.