Contact met Squla

Contactformulier
Je kunt ons bereiken via het contactformulier (klik hier voor het contactformulier)
. Wij zijn werkzaam tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag en helpen je graag verder!

E-mail
Je kunt een e-mail sturen naar klantenservice@squla.nl. We streven ernaar om je e-mail binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Social media
Via Twitter & Facebook zijn we ook te bereiken. Tijdens werkdagen/kantooruren streven wij ernaar om binnen een uur je bericht te beantwoorden.

Telefoon
Onze telefonische klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 9.00 tot 18.00 uur. Je kunt ons bereiken op een dag en tijdstip van jouw voorkeur op 020-7630789.