We kunnen geen nieuw watergevecht opstarten - wachten op tegenstander

Ziet een van jullie onderstaand scherm? En kun je hierdoor geen nieuw watergevecht starten?

Dan dient de uitdager van het vorige spelletje nog de uitslag te bekijken van het watergevecht.

De ouder kan de uitslag bekijken door met de ouder login in te loggen op de app. Was het kind de uitdager van het vorige spelletje? Dan dient het kind de uitslag nog te bekijken op zijn/haar Squla account (op de app natuurlijk).

Kan zowel de ouder als het kind niet de uitslag van het watergevecht bekijken, dan adviseren wij jullie om even een mail te sturen naar klantenservice@squla.nl. Wij helpen jullie hier dan graag bij verder!