Hoe kan ik mijn kind uitdagen voor een watergevecht?

Wat leuk dat je je kind wilt uitdagen op Squla! Watergevecht is een snelle quiz tegen je kind. Beide spelers krijgen vijf vragen. De winnaar mag waterballonnen naar de verliezer gooien. Dikke pret!

Je kunt een watergevecht beginnen door als ouder in te loggen op de Squla app. Log hiervoor in met de gegevens van je ouderaccount.

Na het inloggen kun je een watergevecht starten door te klikken op het plaatje van het watergevecht.

Klik vervolgens op de naam van het kind dat je wilt uitdagen en bevestig dat je dit kind wilt uitdagen voor een watergevecht. Je krijgt vervolgens vijf vragen die je kunt beantwoorden.

Je kind ziet in de app dat het is uitgedaagd doordat het plaatje van het watergevecht druppelt en een waterballon een bliksemschicht te zien is.

Als je kind op dit plaatje klikt, kan het de uitdaging accepteren en de vijf vragen beantwoorden. Tijdens het beantwoorden van de vragen, krijgt het kind gelijk te zien hoe de ouder de vragen heeft beantwoord.

Nadat het kind de vijf vragen heeft beantwoord, krijgt de uitdager, in dit geval de ouder, een mail. Hierin wordt aangegeven dat de ouder de uitslag kan bekijken. Hier wordt de winnaar bekend gemaakt. De persoon die de vragen het best en het snelst beantwoord is de winnaar.

Heel veel plezier!