Hoe stel ik een leerdoel in voor mijn kind?

Op het ouderaccount kun je per week één leerdoel instellen voor je kind. Deze stel je als volgt in:

• Log in op leukleren.squla.nl met de gegevens van je ouderaccount
  • Klik op de naam van je kind
  • Onder het kopje ‘Actief doel’ kun je klikken op “Stel doel in”
  • In een pop-up scherm kun je aangeven hoeveel minuten je kind op Squla dient te spelen en of dit voor een specifiek vak dient te zijn.

Het ingestelde leerdoel zal ook zichtbaar op het account van je kind. Op deze manier kunnen jullie beiden zien hoe het leerdoel vordert.

Het leerdoel wordt ingesteld voor een week. Wanneer deze is behaald wordt het aantal gespeeld minuten (van het leerdoel) keer twee aan munten worden uitgekeerd. Deze munten worden op zondagavond automatisch bijgeschreven op het account van het kind.